Vés al contingut

Covid-19: Una carrera de fons

Infografia Covid-19

Davant la crisi sanitària provocada pel Covid-19 i durant el confinament i el teletreball que la nostra entitat realitza, l´equip, estableix la necessitat  de formular nous objectius i accions per als anys 2020-2021, afectats per la vulnerabilitat del Tercer Sector en aquests moments.

Conscients de les  conseqüències  que aquesta crisi ha provocat i provocarà sobre les persones, la comunitat i la economia en general. Manifestem la nostra preocupació sobre l’impacte  que  està tenint i tindrà sobre aquella part de la societat que amb anterioritat a la  crisi ja es trobava en una situació de vulnerabilitat i invisibilitat dins d’un sistema excloent. Per això més que mai hem de treballar per construir un model sòlid en els àmbits educatiu, laboral, econòmic i  comunitari que visualitzi les situacions  dels col·lectius amb més dificultats i desenvolupar accions integradores per a millorar la seva qualitat de vida.

Ara més que mai com equip sentim la necessitat d’estar al costat de les persones que atenem a la nostra entitat, i hem hagut d’aprendre i ensenyar, de forma accelerada, altres formes de poder estar al seu costat, d’atendre, donar suport, assessorar i acompanyar. 

Sense oblidar-nos que com agent social havíem d’estar a disposició de la comunitat posant a l’abast de la mateixa tots els nostres recursos i eines per contribuir a la tasca comunitària del territori.

Han sigut setmanes d’aprenentatge, de preocupació, d’un sense aturar-nos, però el més important, es que una vegada més ens sentim orgulloses de pertànyer a  aquest sotabosc vulnerable, petit , silenciós i invisible per a molts, però tan necessari per a altres.