Vés al contingut

Història

Imatge eliminada.

1985

Imatge eliminada.

2005

Imatge eliminada.

2018

Impulsem neix de la voluntat d'un equip de treballadores i treballadors de l'Associació Can Xatarra que, davant el seu tancament, decideix donar continuïtat a l ́activitat social que desenvolupaven.

Can Xatarra, va ser una entitat no lucrativa fundada al 1985 amb l ́objectiu de treballar contra l’exclusió social.

Havent consolidat la seva tasca social a la província de Barcelona i amb dos centres oberts a la ciutat de Barcelona, al 1995, obre una nova seu a la ciutat de Tarragona i, al 1996, un quart centre al municipi de Santa Perpètua de Mogoda, a les instal·lacions del Castell de Can Taió.
Imatge eliminada.

Per poder desenvolupar les seves activitats, Can Xatarra, comptava amb un equip de 45 professionals, de forma estable, i un conjunt de col·laboradors, provinents dels àmbits de la pedagogia, la psicologia, l'economia o l’antropologia entre d’altres; que van fer possible crear una metodologia pròpia, que va caracteritzar el nostre treball al llarg dels anys, donant un servei de qualitat tant als projectes que desenvolupàvem directament en els nostres centres, com als diferents serveis realitzats per altres entitats o l’administració.

Durant 19 anys, la nostra entitat ha desenvolupat accions arreu del territori català i a altres comunitats autònomes d’Espanya, tot i col·laborant amb projectes internacionals des dels seus inicis.
Des de l'any 2005, constitüida com cooperativa, l’equip continua amb el nom d’Impulsem, amb il·lusió per treballar localment i obrir les seves portes als veïns i veïnes del Raval.