Vés al contingut

Qui som

Centre d’educació, formació i iniciatives econòmiques alternatives

Som una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre ubicada al Districte de Ciutat Vella, al barri del Raval de Barcelona, en una antiga fàbrica del segle XIX de més de 1.600 m2.

Gràcies a un equip multidisciplinari, des dels anys 90 treballem per a la millora de la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans, desenvolupant accions de caràcter integrador en els àmbits educatiu, social, laboral i de formació permanent.
Constituïda com a cooperativa de treball a l’any 2005, ens distingim per la nostra visió innovadora en el desenvolupament social i econòmic del territori, responsabilitzant a tots els agents i implicant-los en la recerca de nous models educatius i ocupacionals.
Imatge eliminada.

Col·laborem amb l’administració pública (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i el Districte de Ciutat Vella, entre d’altres), desenvolupant programes educatius, de promoció laboral i formació; i dissenyem estratègies per cobrir les necessitats d’orientació, assessorament i selecció de personal de l’empresa privada (autònoms, petites empreses i grups corporatius).